Κλεισθένους 7, Αθήνα  Μαρίνης Πετρόπουλος 6972221033Άννα Βούτα 6937271770    info@syllogos-tropaiaton.gr, petropoulosmarinis@gmail.com

logo

Την Κυριακή 22/5/2016 στις 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο θα γίνει ενημέρωση με θέματα :

ü Διάνοιξη παλιών μονοπατιών στην περιοχή μας και προοπτική σύνδεσης με το μονοπάτι Menalontrail: εισηγητής κ. Λαγός Ιωάννης, ειδικός στα μονοπάτια.

ü Κλειστά καταλύματα (ενοικίαση δωματίων μέσα στα σπίτια μας) : εισηγήτρια κ. Δημοπούλου Γεωργία, υπεύθυνη της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.).

Καλούνται οι Πρόεδροι των χωριών της ευρύτερης περιοχής, τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων, οι κάτοικοι (νέοι και παλαιότεροι), οι τσοπάνηδες και όλοι όσοι γνωρίζουν παλιά μονοπάτια να είναι παρόντες στη συνάντηση.

Η διάνοιξη των παλιών μονοπατιών και η σύνδεση με το μονοπάτι του Μαινάλου «Menalon Trail», που περνάει από Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Ζυγοβίστι, Ελάτη, Βυτίνα, Νυμφασία, Μαγούλιανα, Βαλτεσινίκο και Λαγκάδια, από τη χαράδρα του Λούσιου με τα πολλά μοναστήρια , από το φαράγγι του Μυλάοντα και την κοιλάδα του Ελά, ενώνοντας όλα τα ιστορικά και πολιτισμικά στοιχεία της περιοχής θα φτάσει στα Όχθια και από εκεί στην Ηλεία.

Ο κορμός του μονοπατιού «Menalon Trail» διασυνδέεται με ένα απέραντο παράπλευρο δίκτυο μονοπατιών, προσφέροντας έτσι μια μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης τόσο της πεζοπορίας στη Γορτυνία όσο και της ίδιας της Γορτυνίας.

Σ Υ Μ Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ε Σ

πρέπει ΟΛΟΙ μας να στηρίξουμε με θέρμη αυτή την κίνηση
για να μην μείνουμε άλλη μία φορά «απ' έξω».

Ο Σύλλογος Τροπαιατών Αθήνας
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τροπαίων