Κλεισθένους 7, Αθήνα  Μαρίνης Πετρόπουλος 6972221033Άννα Βούτα 6937271770    info@syllogos-tropaiaton.gr, syllogostropaiaton@gmail.com    

logo

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 

Η πρόεδρος του Συλλόγου Άννα Βούτα και ο γραμματέας Μαρίνης Πετρόπουλος, εκπροσωπώντας το Σύλλογο Τροπαιατών, που είναι τακτικό μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Γορτυνίας, μετέβησαν στο Παλούμπα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 11:00 π. μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πύργου Πλαπούτα, μετά από πρόσκληση με αρ. πρωτ. 10688/28-11-2017/Δήμος Γορτυνίας και με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  1. 1. Επικαιροποίηση Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Γορτυνίας 2015-2019.
  2. 2. Κατάρτιση του σχεδίου Προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων και Ετησίου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Γορτυνίας, οικονομικού έτους 2018.

Στη συνεδρίαση ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος παρουσίασε το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου. Όσον αφορά τα Τρόπαια αναφέρθηκε :

  • - στην αναμόρφωση της ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ, που αποτελεί παράδειγμα ανάπτυξης «από κάτω προς τα πάνω», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Συνεχάρη τη δραστηριότητα του Συλλόγου, εξήρε την αμεσότητα και την παρακολούθηση της διαδικασίας μέσω της οποίας επετεύχθη σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα τόσο σημαντικό έργο. Κατόπιν ευχήθηκε όπως η προσπάθεια του Συλλόγου να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους 
  • - στην ανάπλαση του κεντρικού δρόμου των Τροπαίων, η οποία προχωράει κανονικά
  • - στη σημασία και την ανάπτυξη των μονοπατιών
  • - στο γενικότερο πρόβλημα του Δήμου, όσον αφορά στην ένταξη και χρήση του δωρηθέντος ασθενοφόρου προς το Δήμο

Η πρόεδρος του Συλλόγου έλαβε το λόγο και αναφέρθηκε :

  • - στην αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης των Τροπαίων
  • - στη δημιουργία Γεωργικού Λυκείου στην περιοχή μας
  • - στην παρέμβαση με τα απαραίτητα έργα από το Δήμο, ώστε να είναι βατό το ανατολικό μονοπάτι Μαλαμόγιαννης - Τυχερός - Σουβάρης - Βουτέϊκα, για το οποίο υπάρχει τεχνικοοικονομική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Εγγραφείτε στον Επαγγελματικό Κατάλογο 

Κλεισθένους 7, Αθήνα Μαρίνης Πετρόπουλος 6972221033Άννα Βούτα 6937271770
info@syllogos-tropaiaton.gr, syllogostropaiaton@gmail.com     

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα114218