Κλεισθένους 7, Αθήνα  Μαρίνης Πετρόπουλος 6972221033Άννα Βούτα 6937271770    info@syllogos-tropaiaton.gr, syllogostropaiaton@gmail.com    

logo

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ

Ο Σύλλογος Τροπαιατών Αθήνας με αφορμή την ευγενική προσφορά βιβλίων από την Τροπαιάτισσα ποιήτρια Ελένη Ηλιοπούλου-Ζαχαροπούλου οργάνωσε εκδήλωση με καφέ-bazaar βιβλίου την Κυριακή 1/7/2018 στο POLIS ART CAFE με μεγάλη επιτυχία και εκλεκτές παρουσίες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου Άννας Βούτα και ακολούθησε σύντομη ευχαριστήρια ομιλία της βραβευμένης από την Ακαδημία Αθηνών ποιήτριας-δοκιμιογράφου Ελένης Ηλιοπούλου-Ζαχαροπούλου και βράβευσή της με τιμητική πλακέτα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με εξαιρετική απαγγελία ποιημάτων και ευαίσθητη απόδοση μελοποιημένων ποιημάτων της στο πιάνο.

ΠΟΙΗΣΗ : Ελένη Ηλιοπούλου-Ζαχαροπούλου

ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ : Κωνσταντίνα Ν. Ζευκιλή, φιλόλογος, γλωσσολόγος, σύμβουλος επικοινωνίας και Μάρθα Παπαδοπούλου, φιλόλογος, ποιήτρια, ηθοποιός.

ΣΥΝΘΕΣΗ-ΠΙΑΝΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ : Νίκος Α. Νικητόπουλος, καθηγητής μουσικής  

Στην εκδήλωση πέραν των εκλεκτών Τροπαιατών παρευρέθησαν και μας τίμησαν ιδιαίτερα ο πρόεδρος των Βυζικιωτών κ. Τ. Παλυβός, ο πρώην πρόεδρος των Σταυροδρομιτών κ. Ν. Ζευκιλής και ο πρώην περιφερειακός διευθυντής μέσης εκπαίδευσης νοτίου Αιγαίου κ. Δ. Μεσσάρης.

Ευχαριστούμε θερμά για την δωρεά των βιβλίων και την οικονομική ενίσχυση  προς το Σύλλογο την Ελένη Ηλιοπούλου-Ζαχαροπούλου καθώς και τη συμπατριώτισσα Μαρίνα Σταθά, η οποία επίσης μας χάρισε από την βιβλιοθήκη της σημαντικό αριθμό βιβλίων.

Ελπίζουμε το παράδειγμά τους να το μιμηθούν και άλλοι συμπατριώτες και ο καθένας μας να βρει τον τρόπο που του ταιριάζει για να προσφέρει στο Σύλλογό μας.

Εγγραφείτε στον Επαγγελματικό Κατάλογο 

Κλεισθένους 7, Αθήνα Μαρίνης Πετρόπουλος 6972221033Άννα Βούτα 6937271770
info@syllogos-tropaiaton.gr, syllogostropaiaton@gmail.com     

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα114221