Κλεισθένους 7, Αθήνα  Μαρίνης Πετρόπουλος 6972221033Άννα Βούτα 6937271770    info@syllogos-tropaiaton.gr, syllogostropaiaton@gmail.com    

logo

6 / 6 / 2016

  ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΑΚΟΒΑΣ

Μετά την ενημερωτική ημερίδα «Μονοπάτια–Καταλύματα», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/5/2016 στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων από τον κ. Ιωάννη Λαγό (μονοπάτια) και την κ. Γεωργία  Δημοπούλου (καταλύματα), ξεκίνησε άμεσα η διάνοιξη του μονοπατιού «Σταυρός–Άκοβα» από εθελοντές.

Συγκεκριμένα στις 29/5 και 5/6/2016 ανέλαβαν δράση τα μέλη του Συλλόγου Τροπαιατών Άννα Βούτα, Μαρίνης Πετρόπουλος, Γιάννα Κλουκίνα και οι δραστήριοι Τροπαιάτες Χρήστος Κιντής (ταχυδρόμος), Κώστας Κλουκίνας (Κάλπος), Χρήστος Μπαγέρης, Μαρία Νικητοπούλου, Αντρέας Νικολόπουλος, Γιάννης Νικολόπουλος, Κώστας Πάτσης, Τάκης Πάτσης, Χρήστος Σταθάς (ΙΚΑ) και τα μικρά Πατσάκια Γιώργος και Νίκος.

Ευχαριστώ από καρδιάς ιδιαίτερα τον «εμπνευστή» κ. Ι. Λαγό που για δεύτερη φορά στις 29/5 ήταν κοντά μας ενεργά. Ήρθε πρώτος και έφυγε τελευταίος, δίνοντάς μας όχι μόνο το καλό παράδειγμα, αλλά και την εμπειρία και τη γνώση του γύρω από τη διάνοιξη των μονοπατιών και την πεζοπορία.

Συμπατριώτες πρέπει όλοι μας να αγκαλιάσουμε την προσπάθεια αυτή, ώστε να ανοίξουμε κι άλλα μονοπάτια γύρω από το χωριό μας. Στόχος μας είναι, πέραν της ένταξής μας στον ευρύτερο σχεδιασμό του Menalontrail και της επακόλουθης ανάπτυξης της περιοχής μας, να μπει η πεζοπορία στη ζωή μας για καλή φυσική κατάσταση, επαφή με τη φύση και γνωριμία του τόπου μας και της ιστορίας του.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και ραντεβού στο χωριό μας για ξεκούραση και δράση!!!

Η Πρόεδρος

του Συλλόγου Τροπαιατών Αθήνας

tropaia
0shadow3

Iστορία των Τροπαίων  

ΑΧΙΟΤΗΕΑΤΑ
0shadow3

Αξιοθέατα εντός 

axiotheata ektos
0shadow3

Αξιοθέατα εκτός 

video tropaiaton
0shadow3

Video Τρόπαια  

    Επαγγελματικός Κατάλογος     

    Χρήσιμα Τηλέφωνα    

Εγγραφείτε στον Επαγγελματικό Κατάλογο 

Κλεισθένους 7, Αθήνα Μαρίνης Πετρόπουλος 6972221033Άννα Βούτα 6937271770
info@syllogos-tropaiaton.gr, syllogostropaiaton@gmail.com     

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα98911