Κλεισθένους 7, Αθήνα  Μαρίνης Πετρόπουλος 6972221033Άννα Βούτα 6937271770    info@syllogos-tropaiaton.gr, syllogostropaiaton@gmail.com    

logo

5 / 11 / 2014

 ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ

Η Γραμματέας του εν Αθήναις συλλόγου Τροπαιατών, Άννα Βούτα, σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νοιώθω για τους ανθρώπους που με βοήθησαν στη δεντροφύτευση που έγινε 24 έως 27 Οκτωβρίου 2014 στην θέση Σταυρός στα Τρόπαια Αρκαδίας.

Από το σώμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κάθε έναν ξεχωριστά, ιδιαιτέρως τον Διοικητή Χρόνη Κυριάκο που ήταν κοντά μας από την Παρασκευή, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με την ομάδα του που με οργάνωση και δυναμισμό φυτέψαμε 140 πικροδάφνες σε έδαφος πρανές.

Γενική επιστράτευση σήμανε στην οικογένεια Νικητοπούλου με τον Κώστα και τον εκσκαφέα του, τον Τάκη με το αγροτικό και τα εργαλεία, την Αγγελική και την Μαρία για την προσωπική τους εργασία καθώς και την Ευριδίκη που έδωσε το παρών με τα σπιτικά κουλουράκια και το νοστιμότατο κέικ που μας έστειλε. Την Δέσποινα Κατσικερού με τα παιδιά της που παρά την μικρή ηλικία τους προσέφεραν σημαντική βοήθεια.

Δεν βρίσκω λόγια για τον Γιώργο Δαή που ήταν κοντά μας από την πρώτη μέρα στην βροχή μέχρι την τελευταία, ήρθε από το Ναύπλιο ειδικά για αυτό το λόγο. Γιώργο με συγκίνησες ειλικρινά.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδίαιτερα τον Μαρίνη Στασινόπουλο, που ήταν αυτός ο οποίος στήριξε την ιδέα μου αρχικά και με βοήθησε έως το τέλος ηθικά και οικονομικά. Καθώς επίσης και την οικογένεια Πάνου Τσιατά για την γενναία προσφορά των 300 ευρώ αλλά και τα κεράσματα που μας προσέφεραν κατά την διάρκεια της δεντροφύτευσης.

Μεγάλη βοήθεια ήταν η δωρεάν μεταφορά των φυτών από την Αθήνα στα Τρόπαια, από τον Χρήστο Κλουκίνα, ο οποίος ήταν και θα είναι παρών όποτε ο σύλλογος τον χρειαστεί. Η εμπειρία και η γνώση του Σπήλιου Παρασκευόπουλου για την επιλογή φυτών, την αγορά και τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος, ήταν πολύτιμη.

Την οικογένεια Συριοπούλου, εκτός από τον Γιάννη που είναι μέλος του συλλόγου μας, την κόρη του Άννα και τον γιο του Παναγιώτη που ήταν παρόντες όποτε τους χρειάστηκα. Σημαντική ήταν η βοήθεια όλων όσων συμμετείχαν στην εκδήλωση στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου και ιδιαίτερα την Γιάννα Κλουκίνα που βοήθησε στην οργάνωση της εκδήλωσης. Τον Μαρίνη Πετρόπουλο, τον Χρήστο Μπαγέρη και τον Βαγγέλη Σταθά για την συμμετοχή τους στην δεντροφύτευση.

Όσο για τον ταμία μας Παναγιώτη Κιντή (Ζούκας), ήταν αυτός που με παρότρυνε να συμμετέχω στον σύλλογο αλλά και ο λόγος παραμονής μου σε αυτόν. Χάρη στην προσφορά και την βοήθεια του υλοποιήθηκε το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθεας αυτής.

Η συμμετοχή όλων σας ήταν καταλυτική για την πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος. Πιστεύω στο μέλλον όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας να έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αντίστοιχες προσπάθειες.»

ΑΝΝΑ ΒΟΥΤΑ

Γραμματέας Δ.Σ.

tropaia
0shadow3

Iστορία των Τροπαίων  

ΑΧΙΟΤΗΕΑΤΑ
0shadow3

Αξιοθέατα εντός 

axiotheata ektos
0shadow3

Αξιοθέατα εκτός 

video tropaiaton
0shadow3

Video Τρόπαια  

    Επαγγελματικός Κατάλογος     

    Χρήσιμα Τηλέφωνα    

Εγγραφείτε στον Επαγγελματικό Κατάλογο 

Κλεισθένους 7, Αθήνα Μαρίνης Πετρόπουλος 6972221033Άννα Βούτα 6937271770
info@syllogos-tropaiaton.gr, syllogostropaiaton@gmail.com     

ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα98916